Het nieuwste eBoek: Afvallen met je gedachten

  • Verval je van je goede (sport-) voornemens terug in oud gedrag?
  • Eet jij of drink jij omdat je het gezellig vindt of juist om rust en ontspanning te vinden?
  • Is eten of drinken vaker vúllen in plaats van voeden geworden?
  • Herken je emotie-eten of emotie-drinken in jouw leven?

Als wij op zoek zijn naar een gezond, vitaal en slank leven, wat houdt ons dan eigenlijk nog tegen? En als wij de vinger op deze zere plek hebben gelegd, hoe veranderen we dat dan? Permanent wel te verstaan!

Dit boek geeft op beknopte wijze helder weer waar we de mist in gaan. Tegelijkertijd krijg je handvaten om jezelf te begeleiden in het behalen van jouw doelen. Werkbladen en oefeningen zorgen ervoor dat je jezelf op het 'rechte pad' houdt zonder dat het een opoffering wordt.

web-afbeelding-boek-1
Foto-Liane-Webinar-zwart-wit

Liane den Hartog is al 25 jaar coach en trainer en richtte in 2003 haar coachingspraktijk Light Your Fire. Liane gelooft onvermoeibaar in de oneindige mogelijkheden van elk mens en dat wij onszelf in de weg kunnen zitten maar de omstandigheden ervan de schuld geven.

In relatie met deze opvatting heeft Liane zich de afgelopen 23 jaar gespecialiseerd in de cognitieve gedragstechnieken zoals RET, NLP en The Work van Byron Katie.

Als jij op zoek bent naar een duurzame en fijne wijze om gezond, vitaal en slank te zijn, is dit een boek voor jou. Een boek vol herkenning, diepere inzichten, humor, oefeningen om jouw (snack-) patronen te doorbreken. Dit boek neemt je mee en geeft gaandeweg elk geheim prijs omtrent afslanken en het aangaan van een positieve levensstijl.

NIEUW!! Gekoppeld aan dit boek kun je nu ook een traject met Liane volgen in de vorm van 5 Webinars waar je verdeeld over enkele maanden samen doelen gaat stellen, je emotie-eten in kaart brengt en je negatieve gedachten onderzoekt door middel van o.a. The Work.

eBoek: Afvallen met je gedachten

€15,- inclusief BTW

eCursus: Afvallen met je gedachten

€177,- inclusief BTW

  • eBoek: Afvallen met je gedachten
  • 5 Webinars

Mag ik cookies plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.