Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Op sommige momenten in je leven is het fijn, of zelfs nodig, je gedachten te onderzoeken. Dat is zeker het geval als je in je dagelijks leven wordt gehinderd door negatieve gedachten en aannames. Ervaar jij dat en wil je onderzoeken waar die gedachten vandaan komen? Dan is deze training zeker geschikt voor jou.

The Work
Wellicht heb je wel eens gehoord van The Work van Byron Katie. Het is een methode waarmee je jouw gedachten kunt onderzoeken zodat je meer geluk, rust en vrijheid ervaart. Omdat ik haar filosofie onderschrijf, heb ik een online training ontwikkeld waarin ik The Work uitleg. De online training bestaat uit 10 trainingsmodules met theorie, oefeningen en video’s waarin ik toelichting geef op de stof.

Basiscursus
Deze basiscursus van The Work is waardevol om te doen. Basis betekent dat je basiskennis vergaart, maar ook dat deze training aan de basis ligt van de overige trainingen van The Work die ik op deze website aanbied. Met andere woorden; je moet deze training gedaan hebben, alvorens je de andere trainingen kunt doen.

Voor wie
Deze training is geschikt voor iedereen die haar/zijn gedachten wil onderzoeken, bereid is om naar zijn/haar emoties te kijken en The Work van Byron Katie wil leren toepassen.

Kosten
Byron Katie ontwikkelde de training als cadeau aan de wereld en biedt die dan ook gratis aan. Omdat ik haar filosofie onderschrijf, doe ik dat ook. Met liefde.

X Liane