Fridge is not the solution

Hoe ik dmv The Work gezond werd en mijn vitaliteit weer terug heb gekregen en heb kunnen afvallen.
Ik merkte dat ik door middel van negatieve gedachten te maken kreeg met emotie-eten. Elke keer als ik mij onzeker, ongelukkig, angstig voelde of verveelde, dan begon ik te eten.
Toen ik dit eenmaal doorkreeg, begon ik al mijn gedachten op een rijtje te zetten die mij elke keer in de verleiding brachten om te gaan emotie-eten.

En elke keer dat ik wilde gaan snacken, nam ik de negatieve gedachten onder de loep die ik op dat moment geloofde en mij ertoe zette om met mijn snuffert de koelkast in te duiken.

WOW, een verandering gaf dit in mijn leven! Ik kon oprecht mijn gedrag en mijn relatie met eten veranderen, puur omdat ik mijn gedachten die dit gedrag triggerde, transformeerde.

De gedachten transformeren heb ik gedaan door middel van The Work.

Ik werd door middel van The Work vitaal en heb mijn relatie met eten gezond gekregen.

Mijn ervaringen en stappenplan om zover te komen dat je met The Work kunt afvallen en vitaal voelt, heb ik in mijn boek ‘Afvallen met je Gedachten’ beschreven. Momenteel is dit boek op deze website te koop.

Tevens beginnen we donderdag 3 september 2015 weer met een Jaartraining The Work van Byron Katie om The Work he-le-maal onder de knie te krijgen. Maandelijks gaan we The Work leren toepassen op verschillende onderwerp in het leven. Als je wilt meedoen, kijk dan even op: Jaartraining The Work 2015 – 2016

Er zijn nog 4 plaatsen vrij, dus als je mee wilt doen, laat het me weten.